Door Sjef Huurdeman (De Waag Haarlem) op 09/12/2016

De Waag is een taverne, waar op zondagen (semi-) akoestische singer-songwriters, folk- en folkblues-artiesten en Americana-artiesten optreden. Uncle Sue wilde graag een keer semi-akoestisch optreden. En hoewel het publiek van de Waag(cap.60) gewend is op stoeltjes te zitten, gingen de bezoekers helemaal uit hun dak. Er werd op de tafels gedanst en het was een big party!!!!!! Uncle Sue is geen gewone soul/funkband, die alleen maar de bekende covers brengt. Het repertoire is smaakvol gekozen en men heeft ook een aantal eigen nummers. De band komt dicht in de buurt van de fantastische Dap-Kings!!!!

Door Hans Baar (Orangerie Elswout) op 09/12/2016

Als locatie zie ik jaarlijks heel veel bands voorbijkomen. Als Uncle Sue speelt heb je meteen kwaliteit in huis en dat verschil is direct merkbaar. Uncle Sue is een geweldige band die een echt feestje kan bouwen en er profi uitziet op het podium. Buiten dat is Uncle Sue een zeer betrouwbare band. Ze zijn op tijd aanwezig en zorgen dat ze klaar zijn als het feest begint! De zangeres en de blazerssectie maken er een echte show van, daarbij strak ondersteunt door de bassist en de drummer. Ook de gitarist staat voor zijn partijen! De muziek en repertoire keuze is verrassend en uitstekend geschikt voor een echte Party!