New Dimension Of Life

Vier nummers;

 • New Dimension Of Life
  (Uncle Sue)
 • Smells Like Woman
  (The Benelux)
 • Crazy Stage
  (Uncle Sue)
 • How Do I Let A Good Man Down
  (Sharon Jones and the Dap-Kings)

Bestel de EP 

Bij live optredens kost deze € 10,- maar helaas… dat zit er voorlopig even niet in. Koop ’em voor € 15,-, dan brengt DPD het bij je thuis (€ 25,- voor 2, € 35,- voor 3). Je 06-nummer is handig want dan sturen we een ‘tikkie’.

Jouw hulp bij Video

The lifestyle you ordered is currently out of stock

Beluister de single New Dimension of Life. De single steekt de draak met onze doorgeschoten consumptiemaatschappij. Zelfs je nieuwe lifestyle is te koop! Echter de lifestyle die we zo hard najoegen van groter, beter, meer…is nu op. De videoclip gaat de lifestyle weergeven ontstaan uit onze positieve bijvangst van deze periode. Daar hebben we jou bij nodig.
Maak video en/of foto’s van jouw positieve bijvangst en mail ze naar ruby@unclesue.nl.  Dan maken wij die clip! 

Positieve bijvangst
Uit iets naars kan onverwachts iets moois komen. De waarheid is dat we ons als mensen al jaren overeten. En nu zitten al die rupsjes-nooit-genoeg in ene binnen. Er is tijdens de oneindige jacht op méér, béter, gróter plots aan de noodrem getrokken.
Deze periode laat ons weer ervaren waar het écht om gaat. Individueel gewin en eigen geluk maken plaats voor solidariteit en bezinning. In het kleine geluk zit de verbondenheid met elkaar en de wereld om ons heen. De échte waarheid. Die je vindt als je stilstaat, stil wordt en ‘dicht bij elkaar kruipt’.